خرما

برای کاهش وزن استفاده از خرما شیرین در کاهش وزن یک عمل بحث برانگیز است، اما طرفداران خود را پیدا می کند. 100 گرم خرما 280-300 کیلو کالری دارد.

پزشکان بر این باورند که خرما و دیابت نوع 1 می توانند مکمل هم دیگر باشند از سوی دیگر محققان به این نتیجه رسیدند که خرما در درمان بیماری هایی از قبیل سستی عضلات و دیابت تاثیر به سزایی دارد.

با وزن متوسط ​​پالپ یک میوه حدود 10 گرم، می توان به راحتی محاسبه کرد که تنها با یک میوه خورده شده حدود 30 کیلو کالری می آید.

چنین مقداری رژیمی به نظر می رسد، اما اولا، به عنوان یک قاعده، هیچ کس به یک خرما محدود نمی شود، و ثانیا، بخش عمده ای از این کالری توسط قندها تامین می شود.

بیش از 60 درصد از جرم حتی یک خرمای تازه بر روی شکر می افتد، علاوه بر این، در اکثر گونه ها فروکتوز قند غالب در نظر گرفته می شود (در برخی از انواع، درصد بالایی از گلوکز یافت می شود و قابل مقایسه است).

خرما

در شرایط دریافت انرژی محدود، غذاهای حاوی فروکتوز می توانند زندگی را نجات دهند. با این حال، با یک رژیم غذایی مغذی روزانه، احتمالاً استفاده از فروکتوز در ترکیب خرما منجر به ظاهر سریع و تجمع چربی در حفره شکم می شود.

فروکتوز به سادگی به کبد منتقل می شود و در آنجا به چربی تبدیل می شود. فقط در صورتی مصرف می شود که غذای دیگری وجود نداشته باشد.

بنابراین، در رژیم غذایی با هدف خلاصی از کیلوگرم “چربی”، بهتر است خرما را جدا از وعده غذایی اصلی یا در موارد شدید در ترکیب با چربی ها و پروتئین های سالم مصرف کنید: آجیل، آووکادو، محصولات لبنی ترش، بدون شیرینی.

سبزیجات خرمایی که به عنوان میان وعده مصرف می شود می تواند انرژی بدهد و حواس را از گرسنگی دور کند. اما در این مورد هم بهتر است مقدار این میوه ها را به دو یا سه عدد در روز محدود کنید.

در آشپزی ترکیب سنتی خرما برای جهان عرب با سایر محصولات غذایی ممکن است در ابتدا برای اروپایی ها عجیب به نظر برسد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *